Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
miroslawa ciechanowicz Rokokko3255 (2884 niezalogowanych)
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
marzenamazury napisał:
mam ten sam problme od 5 mc....jestem samotna maka z trojka mlodziezy....nie wiem kiedy to sie skonczy....ale szukam nadal
Nawet jak sie jest rodowitym Norwegiem, to samotnym rodzicom z dziecmi ciezko jest wynajac mieszkanie. Samotni rodzice maja na ogol slabsza ekonomie.

No i druga sprawa - ludzie oceniaja innych po wygladzie.
Idzie sie ogladac mieszkanie, to trzeba wygladac tak jak przecietnie wygladaja Norwedzy, czyli super mini do szafy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Halina Czar....
(Goralka)
Wiking
A nie zgodze sie z opinia niektorych co pisza takie bzdury, norwedzy to tez niezle ziolka a takze inni przyjezdni obcokrajowcy co tutaj zamieszkuja nie wszyscy polacy to alkocholicy zlodzieje ,smieci bo sa i tacy co chca cos miec i wiedza czego chca od zycia nawet madrzejsi sa od wielu norkow a przedewszystkim pracowici co niektorym obcokrajowcom przeszkadza i zazdroszcza tej naszej polskiej determinacji w dazeniu do celu, duzo widze norkow ktorzy nic nie maja i siedza na zasilku nie przejmujac sie jutrem (jakos to bedzie) tak mowia i tyle i tez chleja i niewiadomo co wiec ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
koles mozesz byc aniolkiem ale masz wyglad jaki masz tez bym ci nie wynajol

ale polecam sprawdzone proponujcie ze zaplacicie wieej niz chca 500-1000kr tonaprawde dziala a na pewno na pastowanych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Nowicjusz
według mnie co do wynajmu może że gada perfect po angielsku to niech zacznie rozmawiać po norwesku to pomaga w znalezieniu bo ludzie mieszkający w norwegi rozmawiają po norwesku a to że angielski tu funkcjonuje to przeważnie w pracy taka moja opinia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Jasne, jasne...koleżanka mojego syna, dziewczyna studiująca tu na uniwersytecie, mówiąca po norwesku doskonale, szukała mieszkania blisko rok...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Ja kiedys wynajmowalam mieszkanie polakom, ale po ostatnich powiedzialam DOSC !!!!
Wiecej problemow niz dochodow. To samo w Polsce..... mieszkanie, po generalnym remoncie, po 2-ch latach wynajmu wyglada jak melina !!!!
Wynajmowaniu Polakom mowie stanowcze NIE !!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tunczyk)
Wiking
makaryna to chuj ci w dupe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
oooo nowe buractwo sie zameldowalo.......ciekaw jestem buraku czy umiaqlbys to powiedziec tak w cztery oczy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tunczyk)
Wiking
nie widze problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Tunczyk)
Wiking
i nie kurwa buractwo pajacu ...buractwo to jest niedobre pisanie o ludziach ktorym na czyms zalezy a wrzucaja ich do jakiegos wora...takich ludzi jak ty i twoja kolezanke goli sie jak wlosy na jajach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok